گذری کوتاه برتاریخچه فرقه ضاله بهائیت

چهارشنبه 10 دی 117 نفر بازدید

فرقه ضاله ی بهائیت :

در اوج بي كفايتي سلسله قاجار و در ايام اسفبار حكومت پادشاه عياش محمد شاه قاجار و فرزند مستبدش ناصرالدين شاه قجري و استيلای كامل و تمام عيار دولت هاي استعمار گر روسيه و انگلستان و نارضايتي مردم از وضعيت موجود و فقر فرهنگي حاكم بر جامعه، علي محمد شيرازي (باب) با سوء استفاده از بستري كه شيخ احمد احسايي و سيد كاظم رشتي، رؤساي دو فرقه شيخيه و كشفيه، ایجاد کرده بودند ادعاي نيابت امام زمان (عج) را مطرح نمود.

[caption id="attachment_791" align="aligncenter" width="262" class=" "]بهائیت فرقه ضاله بهائیت[/caption]

بعد از مدتی علی محمد شیرازی(باب) با تغيير ادعاي اوليه خويش، خود را امام زمان و سپس با ادعاي نسخ دين اسلام خويش را پيامبر ناميد و فرقة ضاله «بابيه» را ابداع نمود.

اميركبير در آذربايجان با تشكيل جلسه مناظره، ابتدا بطلان ادعاهاي او را ثابت نمود و باب براي چندمين بارمتوالی باب را وادار به اظهار ندامت و نوشتن توبه نامه نمود.

با مرگ محمد شاه و روي كار آمدن ناصرالدین شاه و صدارت اعظمی امير كبير، عليرغم فشار فراوان دولت هاي استعماري، او در اقدامي شجاعانه دستور قتل باب را صادر نمود و براي هميشه اين عنصر نامطلوب را ازصحنه گيتي محو کرد.

بعد از مرگ باب و درخواست طرفدارانش مبني بر تعیین نایب او، ميرزا حسينعلي نوري (بهاء) كه نقش مهمي در ادعاي نسخ دين اسلام و ترويج بابيت در ايران داشت، با تشويق و تاييد دول استعماري و بعد از شهادت اميركبير و روي كار آمدن مهره روسيه، آقا خان نوري، به عنوان صدر اعظم، ادعاي نيابت باب را نمود.

با طرح و اجراي ترور نافرجام ناصرالدین شاه، حسينعلي نوري و اطرافيانش به عراق تبعيد شدند و بعد از مدتي دولت عثماني آن ها را ابتدا به تركيه و سپس به شهر عكا در فلسطين تبعيد نمود.

حسينعلي نوري كه در كارنامه خويش علاوه بر ادعاي نيابت باب، ادعاي مهدويت، نبوت و حتي ربوبيت و الوهيت را داشت فرقة ضاله بهائيت را تاسيس نمود. او پس از 24 سال اقامت در شهر عكا درگذشت و در همان شهر مدفون و محل دفنش قبله بهائيان گرديد!

با مرگ بهاء فرزند شرور وي عباس افندي(عبدالبهاء) با وصيت پدر خويش، به عنوان رهبر بهائيان معرفي شد. او كه نقش بسيار مهمي در پيروزي دولت انگلستان بر مسلمانان در فلسطين داشت، به پاس همين خوش خدمتي، ننگ دريافت نشان سِر (SIR) از دولت انگلستان را پذیرفت.

با مرگ وي، عليرغم وصيت حسينعلي نوري مبني بر جانشيني فرزند ديگرش، نوة دختري او «شوقي افندي» معروف به «رباني»، به عنوان جانشين عبدالبهاء معرفي و رهبري بهائيان را عهده دار شد.

پس از مرگ مشكوك شوقي افندي، عليرغم وصيت وی مبنی بر جانشینی«جان ميسن ريمي»،همسر آمريكايي وي -روحيه ماكسول- با كــودتا مجموعه اي تحت عنوان «بيت العدل» را در سال 1342به وجود آورد كه در هر دوره پنج ساله، 9 نفر به عنوان رهبران فرقه ضاله بهائيت معرفي شده و مسئوليت اين مجموعه را بر عهده مي گيرند..

با انقراض سلسله  قاجار و روي كار آمدن رضاخان پهلوي، فصل جديدي در تاريخ بهائيت شكل گرفت و آنان توانستند با معرفي اعضای خود به دولت انگلستان و اِعمال نفوذ این کشور،  در همه اركان دولت پهلوي رسوخ نمايند.

بهاییت2

اين رخنه در زمان حكومت محمدرضا شاه و تمایل وی به بهائیت و با روي كار آمدن اميرعباس هويدا (بهائی) بر مسند نخست  وزیری به اوج خويش رسيد. بهائيان در همين ايام توانستند با توطئه اي شوم پست هاي كليدي  سياسي، فرهنگي، اقتصادي و نظامي را در دست بگیرند و به تبليغ گستردة بهائيت مشغول شوند.

با پيروزي انقلاب اسلامی به رهبري حضرت امام خميني(ره)، تمامي نقشه هاي بهائیان نقش بر آب شد و آن ها براي هميشه امکان استيلاء بر اين كشور مسلمان را از دست دادند.

فتنه 88 مهمترين ميدان تحرك بهاییت بود كه با بصيرت مردم وبا ارشادهای حکیمانه ی ولی امر مسلمین جهان امام خامنه ای(اطال الله عمره الشریف) در نهم دي ماه همان سال با تمامي فتنه گران سركوب و منكوب شدند ولي مطمئنا اين گروه شيطاني هيچ گاه از تحرك خويش دست بردار نيست و از هر فرصتي براي ضربه زدن به اسلام و مسلمين سوء استفاده خواهد نمود و قطعاً بيداري و آمادگي مردم و مسئولين، آنان را براي هميشه زمين گير خواهد کرد.

ودر زمان حاضرهم این فرقه ضاله از راههای متعدد سعی در ترویج افکار ضاله ی خودشان را دارند که دربین آنها میتوان به شبکه های متعددماهواره ای اشاره نمود خصوصا شبکه #منوتو در زمان حاضر بصورت علنی با پخش برنامه های بهاییت (مراسم عید رضوان وترویج همجنسگرایی و......)سعی در ترویج افکار خودشان را دارند که بلطف خدا در مقاله های بعدی بصورت گسترده به افکاروعقاید آنها اشاره خواهیم کرد و همچنین با بررسی برنامه های شبکه ی ماهواره ای این فرقه ضاله اهدافشان را برملا خواهیم کرد .

ومن الله التوفیق 

#حسین#نوبری

دیدگاه ها برای “ گذری کوتاه برتاریخچه فرقه ضاله بهائیت

0 دیدگاه تایید شده
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد. پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.